logo

keno

didw-banner

Parallax Slider

Τουρνουά υποδομών Δυτικής Αττικής

Η εταιρεία μας, με στελέχη που έχουν πλούσια εμπειρία στις αθλητικές διοργανώσεις, προκηρύσσει OPEN ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα τμημάτων υποδομών για τη χρονιά 2015-2016, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Δυτικής Αττικής.…

Τουρνουά υποδομών Δυτικής Αττικής

Δυναμική ιστοσελίδα με 30 € το μήνα

Για πλήρη & επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο! Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας με πρόγραμμα διαχείρισης περιεχομένου Joomla ή Wordpress 30 € το μήνα Για πλήρη & επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο. Κατασκευή δυναμικής…

Δυναμική ιστοσελίδα με 30 € το μήνα

Διαφημιστείτε με Google Adwords

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Εμπιστευθείτε τη διαφημιστική σας προβολή στο Google σε ειδικούς, χωρίς ωστόσο να τους πληρώνετε σχεδόν άλλα τόσα.. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στο ADWORDS από το 2008 με Καμπάνιες σε…

Διαφημιστείτε με Google Adwords

Προώθηση και διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών

Η Προώθηση Προϊόντων στηρίζεται στη διαδικασία Επικοινωνίας της επιχείρησης με το δυνητικό Πελατολόγιό της. Αποτελεί τον τελικό κρίκο στην αλυσίδα του Marketing, πριν τη δημιουργία της Ζήτησης. Η ΔΙΑΘΕΣΗ είναι…

Προώθηση και διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών

Ρυθμίσεις οφειλών

Το γραφείο μας, έχοντας στελέχη και συνεργάτες με αρκετή εμπειρία σε χρηματοοικονομικά θέματα, σας καθοδηγεί στη σωστή λύση εάν έχετε χρέη που δε μπορείτε να ανταπεξέλθετε. Το κυριότερο Νομικό μέσο για έναν υπερχρεωμένο δανειολήπτη είναι ο Νόμος 3869/2010, ενώ για κάποιον ενήμερο δανειολήπτη με στεγαστικό δάνειο πιθανόν να τον καλύπτει ο Ν. 4161/2013. Ακόμη, για κάθε οικονομική διαφορά ισχύει και στην Ελλάδα ο Νόμος περί Διαμεσολάβησης, όπου οι αντίδικοι κερδίζουν χρόνο, χρήμα & διαδικασίες αποφεύγοντας τα δικαστήρια. Τέλος, υπάρχουν & εξωδικαστικές λύσεις για κάποιες περιπτώσεις, όπως ορίζει ο Κώδικας Δεοντολογίας των Τραπεζών.
 

Επικοινωνήσατε μαζί μας για δωρεάν τηλεφωνική ενημέρωση!

 

Νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά
Ο Νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά δίνει τη δυνατότητα σε φυσικά πρόσωπα, δηλαδή πρόσωπα που δεν είναι έμποροι και βρίσκονται σε μόνιμη αδυναμία πληρωμής ληξιπρόθεσμων οφειλών χωρίς δόλο, να ρυθμίσουν τις οφειλές τους και εφ όσον πληρούνται οι ανάλογες προϋποθέσεις να απαλλαγούν από μέρος ή και από το σύνολο των χρεών τους.Νόμος 3869/2010 (ΦΕΚ Α’ 130)

 

ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟ 'ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ'

  • Συγκεντρώνουμε τις Αναλυτικές καταστάσεις οφειλών σου προς τις Τράπεζες καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
  • Συντάσσουμε  το κατάλληλο σχέδιο ρύθμισης (διαγραφή χρέους, διαμόρφωση δόσεων στηριζόμενοι στις δυνατότητες του δανειολήπτη, επιμήκυνση δόσεων και περίοδο χάριτος, μείωση επιτοκίου) & σε ενημερώνουμε για τις τυχόν καταβολές που πρέπει να κάνεις βάση της τροποποίησης του νόμου τον Ιούνιο 2013 (Ν. 4161/2013), το γνωστό 10 %. 
  • Καταθέτουμε Αίτηση στο οικείο Ειρηνοδικείο για την υπαγωγή σου στις διατάξεις του Νόμου 3869/2010. Εάν υπάρχει ακίνητη περιουσία που θέλουμε να προστατεύσουμε, κάνουμε και Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητώντας έκδοση προσωρινής διαταγής που θα απαγορεύει τα διωκτικά μέτρα των Τραπεζών (διαταγές πληρωμής, κατασχέσεις, πλειστηριασμούς). Με την κατάθεση της Αίτησης παύει η τοκογονία για τα δάνεια χωρίς εμπράγματη εξασφάλιση!
  • Δύο μήνες περίπου μετά την Αίτηση, γίνεται ο προδικαστικός συμβιβασμός ή/και η συζήτηση για την προσωρινή διαταγή. Εκεί παριστάμεθα με τους δικηγόρους συνεργάτες μας, εάν υπάρχει ακίνητη περιουσία.
  • Στην εκδίκαση της υπόθεσης, κάποια χρόνια μετά, το δικαστήριο θα αποφασίσει για το νέο ύψος του συνολικού χρέους καθώς και για τις νέες μηνιαίες δόσεις. Εάν καταφέρεις να είσαι συνεπής σε αυτές επί 3 έως 5 χρόνια, το υπόλοιπο χρέος σου διαγράφεται!
  • Εάν έχεις περιουσιακά στοιχεία, δηλαδή ακίνητα, αυτοκίνητα, σκάφη κλπ, πιθανόν να εκποιηθούν. Όμως, μπορείς να σώσεις την πρώτη κατοικία, πληρώνοντας ένα ποσό ανάλογο του χρέους σου, το οποίο αθροιστικά δε μπορεί να υπερβεί το 80% της σημερινής αντικειμενικής αξίας του ακινήτου, σε σταθερή μηνιαία δόση επί 20 χρόνια έως 35 χρόνια.
  • Από την Αίτηση στο Ειρηνοδικείο και μετά, πληρώνεις ΜΟΝΟ το 10 % των οφειλών σου κάθε μήνα! Το ποσό αυτό δεν πάει χαμένο, αλλά συμψηφίζεται με την τελική απόφαση του Δικαστηρίου Εάν δεν έχεις εισόδημα, εξυπακούεται ότι δε θα πληρώνεις τίποτα, κανονικά & με το νόμο! Στην προδικασία θα οριστεί το ποσό που θα πρέπει να δίνεις μέχρι το τελικό Δικαστήριο.

Σημείωση

Οι εγγυητές, εφόσον χρωστάνε, πρέπει να κάνουν ξεχωριστά την ίδια διαδικασία. Το κάθε φυσικό πρόσωπο υποβάλει μόνο του Αίτηση υπαγωγής στον 3869/2010, εκτός εάν πρόκειται για συζύγους που χρωστάνε για το ίδιο τραπεζικό προϊόν, οπότε μπορούν να κάνουν κοινή Αίτηση.

AddThis - Bookmark and Sharing Tool

didw

SMS

jobs

Ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα ΔΙΑΘΕΣΗ

Perfect Facebook Like Box Sidebar