logo

keno

didw-banner

Parallax Slider

Τουρνουά υποδομών Δυτικής Αττικής

Η εταιρεία μας, με στελέχη που έχουν πλούσια εμπειρία στις αθλητικές διοργανώσεις, προκηρύσσει OPEN ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα τμημάτων υποδομών για τη χρονιά 2015-2016, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Δυτικής Αττικής.…

Τουρνουά υποδομών Δυτικής Αττικής

Δυναμική ιστοσελίδα με 30 € το μήνα

Για πλήρη & επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο! Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας με πρόγραμμα διαχείρισης περιεχομένου Joomla ή Wordpress 30 € το μήνα Για πλήρη & επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο. Κατασκευή δυναμικής…

Δυναμική ιστοσελίδα με 30 € το μήνα

Διαφημιστείτε με Google Adwords

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Εμπιστευθείτε τη διαφημιστική σας προβολή στο Google σε ειδικούς, χωρίς ωστόσο να τους πληρώνετε σχεδόν άλλα τόσα.. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στο ADWORDS από το 2008 με Καμπάνιες σε…

Διαφημιστείτε με Google Adwords

Προώθηση και διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών

Η Προώθηση Προϊόντων στηρίζεται στη διαδικασία Επικοινωνίας της επιχείρησης με το δυνητικό Πελατολόγιό της. Αποτελεί τον τελικό κρίκο στην αλυσίδα του Marketing, πριν τη δημιουργία της Ζήτησης. Η ΔΙΑΘΕΣΗ είναι…

Προώθηση και διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών

Για πλήρη & επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο!

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας με πρόγραμμα διαχείρισης περιεχομένου

Joomla ή Wordpress

30 € το μήνα

Για πλήρη & επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο. Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας με πρόγραμμα διαχείρισης περιεχομένου (cms). Χρησιμοποιούμε τα ευρέως γνωστά για την σταθερότητά τους Joomla και Worpress για την κατασκευή ιστοσελίδων με δυνατότητες CSS3, HTML5 και JavaScript. Μεγάλη συλλογή επιλογής template. Η διαχείριση της ιστοσελίδας σας γίνεται εξ ολοκλήρου από εμάς. Εσείς απλώς μας υποδεικνύετε το υλικό & ιδέες!

Οι ιστοσελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες έτσι ώστε να προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία σε χρήστες προσωπικών υπολογιστών-laptop καθώς και των ολοένα αυξανόμενων χρηστών tablet-smartphone.

 Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι:

 • Δωρεάν domain name (www.yourname.gr)! Ισχύς για 2 χρόνια.
 • Hosting ( φιλοξενία ) για 2 έτη (ταυτόχρονη διάρκεια με το domain)1GB χώρος και απεριόριστη κίνηση δεδομένων.
 • Σχεδιασμός δυναμικής ιστοσελίδας σε Joomla ή Wordpress.
 • Πλήρης τεχνική υποστήριξη. Απεριόριστες αλλαγές της ιστοσελίδας σας μπορείτε να μας στείλετε με email το νέο αρχείο & εμείς το ανεβάζουμε σε 2 έως 4 εργάσιμες. 
 • Παρακολούθηση-ανάλυση online στατιστικών στοιχείων επισκεψιμότητας μέσω του Google analytics (πόσοι, πότε, από πού, ποιές σελίδες είδαν)
 • Βασικό SEO. Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας ώστε να είναι Google friendly (ιστοσελίδα με κώδικα «φιλικό» στις μηχανές αναζήτησης).
 • Δημιουργία κώδικα με τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά πίσω από την ιστοσελίδα (meta-tags) ώστε να εμφανίζεται & να έχει καλή κατάταξη στις Μηχανές αναζήτησης (SEM).
 • Καταχώρηση σε δημοφιλείς καταλόγους-μηχανές αναζήτησης του ελληνικού & του διεθνούς web (google, in.gr, altavista, yahoo, msn, pathfinder, κ.α.)
 • Σχεδιασμός & υλοποίηση online διαφημιστικής εκστρατείας στην πιο δημοφιλή Μηχανή αναζήτησης, το Google Ad Words, αξίας 100 € για ένα μήνα.
 • Δωρεάν e-mail accounts (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο), πχ. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , σας παρέχουμε έως 10 λογαριασμούς.         *Εδώ βέβαια, η εμπειρία μας λέει: μη διστάσετε να χρησιμοποιείτε gmail ή κάποιον άλλο αξιόπιστο πάροχο για εταιρικό mail.
 • Σύνδεση με Social Media (Facebook, Yoube, κλπ).

 

Η διαχείριση περιεχομένου γίνεται καταρχήν από εμάς. Εάν ωστόσο έχετε σχετικές γνώσεις, θα έχετε στη διάθεσή σας πρόσβαση στο εργαλείο διαχείρισης (backoffice) με το οποίο θα ανεβάζετε μόνοι σας όποτε θέλετε κείμενα, εικόνες & γενικά υλικό online.

Η επικοινωνία μας θα γίνεται κυρίως μέσω email. Σε όλα τα emails απαντούμε το αργότερο εντός 2 εργασίμων ημερών. Βεβαίως, για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε.

Επιπλέον, υπάρχουν και δυνατότητες υποστήριξης τεχνολογιών (forum, chat, newsletter, eshop-ηλεκτρονικό κατάστημα, flip magazine κ.α). Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, οπότε για περισσότερα επικοινωνήσατε μαζί μας.

 Μέγιστος χρόνος υλοποίησης: 15 μέρες έως 2 μήνες
 
 Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%
 
 Τρόπος πληρωμής: 50% άμεσα, μηνιαίες δόσεις τα υπόλοιπα εντός 1 έτους & το ΦΠΑ με τη λήξη των δόσεων.

Δείγματα εργασιών

 

http://napolitana.gr/

http://freshdeli.gr/site

http://www.sportlifegym.gr/

http://www.kakalis.com/

http://www.pcs-agioianargyroi.gr/

http://www.stratigopoulos.eu/

http://www.vlaxokerasia.gr/

http://www.kaoukis.eu/

 

 

Αν θέλετε πιο οικονομική λύση, επικοινωνήσατε μαζί μας.

AddThis - Bookmark and Sharing Tool

didw

SMS

jobs

Ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα ΔΙΑΘΕΣΗ

Perfect Facebook Like Box Sidebar