logo

keno

didw-banner

Parallax Slider

Τουρνουά υποδομών Δυτικής Αττικής

Η εταιρεία μας, με στελέχη που έχουν πλούσια εμπειρία στις αθλητικές διοργανώσεις, προκηρύσσει OPEN ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα τμημάτων υποδομών για τη χρονιά 2015-2016, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Δυτικής Αττικής.…

Τουρνουά υποδομών Δυτικής Αττικής

Δυναμική ιστοσελίδα με 30 € το μήνα

Για πλήρη & επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο! Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας με πρόγραμμα διαχείρισης περιεχομένου Joomla ή Wordpress 30 € το μήνα Για πλήρη & επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο. Κατασκευή δυναμικής…

Δυναμική ιστοσελίδα με 30 € το μήνα

Διαφημιστείτε με Google Adwords

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Εμπιστευθείτε τη διαφημιστική σας προβολή στο Google σε ειδικούς, χωρίς ωστόσο να τους πληρώνετε σχεδόν άλλα τόσα.. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στο ADWORDS από το 2008 με Καμπάνιες σε…

Διαφημιστείτε με Google Adwords

Προώθηση και διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών

Η Προώθηση Προϊόντων στηρίζεται στη διαδικασία Επικοινωνίας της επιχείρησης με το δυνητικό Πελατολόγιό της. Αποτελεί τον τελικό κρίκο στην αλυσίδα του Marketing, πριν τη δημιουργία της Ζήτησης. Η ΔΙΑΘΕΣΗ είναι…

Προώθηση και διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών

Η Προώθηση Προϊόντων στηρίζεται στη διαδικασία Επικοινωνίας της επιχείρησης με το δυνητικό Πελατολόγιό της. Αποτελεί τον τελικό κρίκο στην αλυσίδα του Marketing, πριν τη δημιουργία της Ζήτησης.

Η ΔΙΑΘΕΣΗ είναι διαφημιστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της προώθησης προϊόντων από την 1η Νοεμβρίου 2007.
Τμηματοποιείται ως εξής:

 1. Event management & promotion (Indoor and Outdoor)
 2. Σχεδιασμός, παραγωγή & διανομή παντός είδους διαφημιστικού υλικού

 

Παρέχουμε στους πελάτες μας άριστο συσχετισμό ποιότητας υπηρεσιών και τιμολόγησης, ενώ έχουμε συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες. Τα στελέχη της ΔΙΑΘΕΣΗΣ άλλωστε είχαν εργαστεί πολλά χρόνια σε συναφείς εταιρείες, διαθέτουν δε πλούσια εμπειρία από προωθητικές ενέργειες διαφόρων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η εταιρεία μας διαχειρίζεται προωθητικές ενέργειες από το σχεδιασμό μέχρι και την υλοποίησή τους. Γνωρίζει τί ακριβώς χρειάζεται μια πετυχημένη προωθητική ενέργεια:

 • Κατάλληλος στρατηγικός σχεδιασμός
 • Κατάλληλο σημείο και σωστή ώρα
 • Καλαίσθητη, επικοινωνιακή & ενθουσιώδη νεανική προωθητική ομάδα
 • Χρήση σύγχρονων τεχνικών αλλά και ψηφιακών μέσων

 

Η ΔΙΑΘΕΣΗ προσφέρει τα βασικά στοιχεία εκτέλεσης έργου:

 1. Οργάνωση
 2. Επιλογή κατάλληλου προσωπικού
 3. Καλαισθησία, Ομοιομορφία
 4. Μεταφορά και αποθήκευση υλικού 
 5. Οπτική αποτύπωση (φωτογραφίες, video)
 6. Αποστολή αποτελεσμάτων προωθητικής ενέργειας στους πελάτες 
 7. Καταγραφή υπολοίπου προϊόντων, ασφαλής αποθήκευση ή επιστροφή


Η ΔΙΑΘΕΣΗ είναι πάντα έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πελάτη για ό,τι μας ζητηθεί (παραδείγματος χάρη: στολές, stands, φυλλάδια, σημαίες, ειδικές κατασκευές, ειδικές προβολές, παρουσιάσεις προϊόντων, οχήματα, αποθήκες, κλπ) καθώς και δυνατότητα να αναλάβουμε ποικίλες δραστηριότητες σε πολλά μέρη της Ελλάδας.


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΛΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
 • Η παραλαβή του διαφημιστικού υλικού γίνεται από τη ΔΙΑΘΕΣΗ στην έδρα μας. Ειδάλλως, θα αναλάβουμε εμείς τη μεταφορά του με ανάλογο κόστος για τον πελάτη.
 • Τη διανομή θα εκτελέσει συνεργείο αποτελούμενο από επόπτη/επόπτες & προωθητές/προωθήτριες, δικoύς μας συνεργάτες.
 • Εάν δεν έχετε ή δε μας ζητήσετε ειδική αμφίεση για την ομάδα προώθησης, έχουμε εμείς την ευθύνη της ομοιόμορφης & εντυπωσιακής παρουσίας τους.
 • Παρέχουμε ενδύματα & στολές με το λογότυπό σας.
 • Παρέχουμε -εφόσον επιθυμεί ο πελάτης- για όλο το διάστημα της ενέργειας ειδικό ιστοχώρο που αναφέρεται σε αυτήν καθώς επίσης και προώθησή του στο Google με δωρεάν κουπόνι Ad Words αξίας 75 € !
 • Τυχόν επιβαρύνσεις από ΟΤΑ ή ιδιοκτήτες χώρων στους οποίους θα γίνει η προωθητική ενέργεια βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.


Εν κατακλείδι,

Αυτά αφορούν μία απλή προωθητική ενέργεια διανομής υλικού από καλαίσθητες, νεανικές, ευχάριστες προωθητικές ομάδες. Η ΔΙΑΘΕΣΗ έχει επιπλέον εναλλακτικές προτάσεις δημιουργίας για την outdoor προβολή σας (π.χ. smart2two ή segway promotion, χρήση ηλεκτρονικών πινακίδων) καθώς πιστεύουμε ότι μια αποτελεσματική προωθητική ενέργεια πρέπει καταρχήν να τραβάει το βλέμμα του αποδέκτη. Βεβαίως, οι παραπάνω απαιτήσεις διαφοροποιούν το κόστος.

Γενικά, είμαστε στη … διάθεσή σας με χαρά να συνεκτιμήσουμε τις ανάγκες & παραμέτρους της δικής σας επιχείρησης, της διαφημιστικής σας προβολής, με στόχο μας να δημιουργούμε ευχαριστημένους πελάτες που θα μας προτιμούν.

 

AddThis - Bookmark and Sharing Tool

didw

SMS

jobs

Ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα ΔΙΑΘΕΣΗ

Perfect Facebook Like Box Sidebar